Wandafwerking

Diverse mogelijkheden

Wanden bepalen voor een groot deel de sfeer en uitstraling van een ruimte. De keuze is afhankelijk van smaak en de wijze waarop de ruimte gebruikt gaat worden. Tegenwoordig bestaat er een scala aan mogelijkheden, waarbij zowel het decoratieve aspect als de functionaliteit tot hun recht komen. van Sunten schilderwerken adviseert u bij de vele mogelijkheden en het maken van de juiste keuze. Wij zorgen ervoor dat de materialen professioneel en op de juiste wijze worden aangebracht.

Muurverf

Wij werken uitsluitend met binnen- en buitenmuurverven die garant staan voor een goed dekkend eindresultaat en voor optimale kleurechtheid en op basis van hygiëne, afwasbaarheid, stoot- of kras bestendigheid. In sommige gevallen kan zelfs worden volstaan met één laag.
Deze verf is leverbaar in ieder mogelijk kleurvoorstel, geeft de muren weer een frisse aanblik.

offerte

Behang

De mogelijkheden van behangwerk zijn zeer breed, te denken valt aan het aanbrengen van papier- en vinylbehang, renovliesbehang en glasvezelbehang. Glasvezelbehang heeft door zijn structuur een vrij luxueuze en warme uitstraling. Het is in een aantal verschillende structuren verkrijgbaar. Hierbij kunt u denken aan visgraat, ruitjes of een soort van natuurlijke geweven structuur.

De basiskleur van het behang is neutraal. Maar doordat het uitstekend te bestrijken is met muurverf is het in ieder gewenste kleur te maken.

Decoratieve technieken

Er is een groot aanbod van decoratieve verfproducten, die op diverse wijze kunnen worden verwerkt. Het toepassingsgebied betreft voornamelijk de wanden, te denken valt aan het aanbrengen van     structuurmuurverf. De structuurmuurverf camoufleert onregelmatigheden in de ondergrond en geeft een decoratief effect.

Het resultaat mag er zijn!

Contact