Tarieven

Onze tarieven zijn afgestemd op de unieke specificaties van elk project, waarbij we altijd streven naar een perfecte balans tussen kwaliteit en kosten. De prijzen variƫren afhankelijk van de omvang en complexiteit van het werk. Om u een nauwkeurig beeld te geven van de investering die uw project vereist, bieden we een uitgebreide offerte aan. Deze offerte wordt zorgvuldig samengesteld op basis van uw specifieke eisen en wensen. Ons doel is om transparantie en duidelijkheid te bieden, zodat u met vertrouwen kunt investeren in de realisatie van uw visie.

Speciale regelingen

Er zijn een aantal regelingen van toepassing op schilderwerk, die een interessant prijsvoordeel opleveren voor zowel particuliere als niet-particuliere opdrachtgevers.

Aantrekkelijke 9% BTW-regeling

Is uw woning ouder dan 2 jaar? Profiteer dan nu van de aantrekkelijke 9% BTW- regeling.

Ook de benodigde voorbereidings,- en voorbehandelingwerkzaamheden vallen onder dit gunstige lage BTW- tarief. Eigenaren van particuliere woningen, verenigingen van eigenaren en woningcorporaties kunnen nu tijdelijk gebruik maken van deze regeling en dat is snel verdiend.

Profiteer van de winterschilder

Wist u dat u van 1 november tot 15 maart gebruik kunt maken van een aantrekkelijk tarief om uw huis te laten schilderen aan de binnenkant? Bij onze winterschilder is uw schilderwerk in goede handen.
De winterschilderkorting van, van Sunten schilderwerken is van toepassing voor particulieren en verenigingen van eigenaren.
Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en profiteer snel van deze extra korting.

Offerte