Schilderwerk

De schilderwerkzaamheden die wij uitvoeren zijn divers. Te denken valt aan binnen- en buitenschilderwerk van particuliere woningen en bedrijfspanden in zowel nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie.

Bij het leveren van duurzaam en kwalitatief schilderwerk komt heel wat kijken. Het vraagt om inzicht, kennis en geduld. Maar bovenal om liefde voor het vak. Elke ondergrond vraagt om een eigen bewerking. Aan de basis ligt een goede inventarisatie en inspectie. Wij bieden u tevens een verftechnisch,- en kleuradvies.

offerte

Oog voor kwaliteit

U kunt uw schilderwerk door ons op een professionele wijze laten beschermen tegen de alledaagse weer,- en milieu-invloeden. Voorkom onnodige onderhoudskosten door te lang te wachten met het onderhoud. Wij kunnen u op dit gebied uitstekend adviseren.

Wij ontnemen de klant de totale zorg rondom de gehele schilder,- en onderhoudswerkzaamheden. Tevens maken wij na de werkzaamheden op maat een meerjarenonderhoudsplan.

Meerjarenonderhoudsplan

Dankzij een meerjarenonderhoudsplan worden mogelijke problemen vroegtijdig geïdentificeerd en aangepakt, waardoor dure reparaties en onvoorziene kosten worden voorkomen. U heeft direct inzicht in de benodigde budgetten voor onderhoud, zowel op de korte termijn als op de lange termijn. Bovendien zorgt een regelmatig onderhouden pand voor een professionele uitstraling en behoudt het zijn waarde. De voordelen van een meerjarenonderhoudsplan op een rij:

• Voorkomen van onnodig hoge kosten door achterstallig onderhoud.
• Altijd een perfect onderhouden pand, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de staat van uw onderhoud.

Bij van Sunten schilderwerken kunt u vertrouwen op ons meerjarenonderhoudsplan om uw vastgoed te beschermen en de levensduur ervan te verlengen. Wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van een optimaal onderhoudsplan voor uw woning of bedrijfspand.

Contact